Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Zombie Massakren (1980)
 
 
  Genre: Zombie
Instruktør: Marino Girolami
Medvirkende: Ian McCulloch, Alexandra Delli Colli, Peter O'Neal m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Italiensk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 2007
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
En mystisk menneskeædende kult huserer i New York. Antropologerne Peter Chandler (Ian McCulloch) og Lori Ridgeway (Alexandra Delli Colli) kommer på sporet af dem, og dette fører dem til øgruppen Molotto et sted i Asien.

Det varer ikke længe, før de render ind i en stamme, der dyrker Kito religionen, som indebærer blandt andet bizarre ritualer og ikke mindst kannibalisme. På øen befinder sig også doktor Obrero (Donald O'Brien), der eksperimenter med lig.

Det varer ikke længe, før Peter og Lori samt resten af ekspeditionen er fanget i deres livs mareridt blandt kannibaler og zombier samt en vanvittig læge.

Zombie Massakren (Zombie Holocaust) er den eneste film i denne genre, der blander zombier og kannibaler, og det er en lidt spøjs blanding. Men det er gjort med et glimt i øjet, og det skal man også have, når man ser filmen.

Det skorter ikke på ikke på modbydelige eksperimenter, afrevne lemmer, øjeudrivninger, pælespidning og blod i spandevis. Visse scener er ekstrem stærke, og Zombie Massakren er ikke for sarte nethinder. Den nærmer sig ind imellem kvalmegrænsen.

Skuespillet er elendigt, baggrundsmusikken vildt irriterende, dubbingen halter og zombierne ligner noget, der er lavet i papmache. Det er italiensk splatter sleaze når det er værst eller bedst - alt efter ens smag.

Zombie Massakren udkommer i en totalt restaureret og uklippet udgave, og billed og lyd er helt i top.

Er man til denne genre, så vil Zombie Massakren helt klart underholde. Men der er bedre zombie film, blandt andet Rædslernes Hotel og Zombiernes by.

Skal man have styret sin trang til blod og splat og ulækre scener, så er Zombie Massakren et godt bud på lidt blodig underholdning. Men husk den humoristiske sans.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017