Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Zombie - Hell on Earth (1988)
 
 
  Genre: Zombie
Instruktør: Lucio Fulci m.fl.
Medvirkende: Deran Sarafian, Beatrice Ring, Ulli Reinthaler m.fl.
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 3. august 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Videnskabsmanden Dr. Holder og hans assistent Norma arbejder på udviklingen af et nyt bakteriologisk krigsvåben, projekt Død 1.

Det går ikke helt efter hensigten, og projektet bliver stoppet. Kemikaliet skal nu isoleres af militæret, men på vejen bliver det stjålet. Men også det går galt, og tyven bliver inficeret.

Nu starter den vilde jagt efter inficerede folk, for bliver de først inficerede forvandles de til muterede og menneskeædende zombier.

Zombie - Hell on Earth (Zombi 3) er, hvad den udgiver sig for at være: En zombiefilm. Skuespillet er elendigt, dubbingen halter og handlingen er så forudsigelig som noget.

At jeg alligevel smider tre klaptræer efter den, er det humoristiske og totalt latterlige plot. Man kan ikke andet end at grine og på en eller anden måde bliver man underholdt. Men gys og gru byder den ikke på.

Instruktøren Lucio Fulci har begået langt bedre film, blandt andet zombiefilmene Zombiernes by, Rædslernes hotel,  gangsterfilmen Napoli forbindelsen og gialloen The New York Ripper.

Man skal absolut ikke være i det seriøse hjørne, når man skal se Zombie - Hell on Earth, men hvis man er lidt overstadig og i fjantet lune, kan den kun højne humørbarometeret.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017