Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Yumme Yumme (2005)
 
 
  Genre: Stand-up
Instruktør: -
Medvirkende: Jan Elhøj
Varighed: Alt for lang
  Originalsprog: Dansk
Distributør: ArtPeople
Udgivet: 2005
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Jeg har faktisk nydt Jan Elhøj i TV-programmet Zulu Bingo. Ganske enkelt fordi, han var dejlig plat i det program, hvor det havde sin charme. Og så var der trods alt tale om en meget begrænset tidsperiode.

Men her taler vi 3 timer og 8 minutter, som jeg af gode grunde skulle igennem - det skal vi anmeldere jo desværre. Ekstramateriale er der jo sikkert noget af, men jeg orkede helt ærligt ikke at finde ud af det.

Det kan godt være denne anmeldelse koster mig min anmelderpost, men det her show er simpelthen så plat, at det ikke er for voksne mennesker. Men jeg vil trods alt give et enkelt klaptræ. For det første for modet til at udgive sådan en gang gylle og for det andet for at live-publikummet morer sig en del undervejs.

Publikummet må dælme have haft en tolerance-tærskel langt ud over det sædvanlige. Respekt for det og endnu større respekt for, at de rent faktisk blev siddende til det show. Men måske de var betalt for det. Selv om jeg tvivler på, at Jan Elhøj ville have råd til at betale folk så mange penge ...

Men der er altså INGEN respekt til Jan Elhøj, der burde finde sig en anden profession. Og i hvert fald ikke forpeste markedet med DVD'er af den type. Det her er ganske enkelt så ringe, at jeg savner ord - og det er måske meget godt ...
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017