Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Xtro (1983)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Harry Bromley Davenport
Medvirkende: Philip Sayer, Bernice Stegers, Danny Brainin, Simon Nash m.fl.
Varighed: 85 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 15. oktober 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Den lille dreng Tony (Simon Nash) og hans forældre, Rachel (Bernice Stegers) og Sam (Philip Sayer), har levet sammen som en lille kernefamilie, indtil den dag Sam forlod dem.

Nu er der gået tre år, og Tony har stadig frygtelige mareridt over fars forsvinden. Tony så nemlig, hvordan faderen blev opsuget af et rumskib og bortført. Hvorimod moderens udlægning er mere pragmatisk: Far forlod os.

Rachel har nu en ny kæreste, modefotografen Joe (Danny Brainin), og de har fået stablet en ny hverdag sammen. Tony er dog ikke så vild med sin papfar og savner stadig sin rigtige far.

En skønne dag dukker Sam op. Til stor glæde for Tony, til endnu større frustration for Rachel og mega irritation for Joe.

Sam lider af hukommelsestab og får lov til at bo hos familien, indtil der er afklaring på Sams tilstand. Dette huer bestemt ikke Joe, men for familiefredens skyld bider han det i sig.

Rachel er splittet i sine følelser for Sam og Joe, men da Tony begynder at opføre sig anderledes, begynder Rachel at få mistanke om, at et eller andet er helt galt ...

Xtro, der udkommer nyrestaureret og ucensureret, er en herlig lille gyserfilm med et meget lavt budget. Men hold da op, hvor har instruktøren Harry Bromley Davenport formået at få noget ud af det tilsyneladende skrabede budget.

Taget i betragtning af at Xtro er fra 1983, er speciel effects fremragende. Det modtog den da også vinderprisen for på International Fantasy Film Award.

Selve historien er som sådan okay, og man bliver godt underholdt undervejs. Der er blandt andet nogle forrygende scener med levende legetøj (Toy Story - phone home), som virker ganske skræmmende.

Xtro er kult og kitch - men ganske underholdende med gode effekter, spænding, gys og humor. Et ganske godt bud på en gyser til en trist aften.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017