Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Worry Dolls (2015)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Padraig Reynolds
Medvirkende: Christopher Wiehl, Kym Jackson, Tina Lifford m.fl.
Varighed: 82 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 24. november 2016
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Seriemorderen Henry Bale (Matty Ferraro) har længe skabt rædsel i Mississippi. Men det er lykkedes for politimanden Matt (Christopher Wiehl) at skyde Henry og dermed stoppe hans brutale mord på uskyldige kvinder.

Da Matt gennemgår Henrys efterladenskaber, finder han en æske med nogle mærkelige små dukker. Det er såkaldte guatemalanske Worry Dolls - bekymringsdukker - der ifølge sagnet kan fjerne ejermandens mareridt om natten.

Matt tillægger ikke æsken med dukkerne den helt store betydning. Men ved et tilfælde får hans otte-årige datter Chloe (Kennedy Brice) fingerne i dukkerne.

Hun elsker at lave smykker og får sat kæder i dukkerne. Hendes mor Amy (Samantha Smith) har en lille brugskunstbutik, og Chloe får solgt sine små dukker.

Men pludselig sker flere mord, begået på samme måde som den nu afdøde morder Henry gjorde. Matt begynder at ane en sammenhæng mellem dukkerne og mordene.

Worry Dolls er en noget tyndbenet horror, men absolut ikke værst. Der kunne godt have været lidt mere kød på historien.

Måske er jeg bare for hard-core. Jeg syntes ikke, Worry Dolls var specielt uhyggelig, men der er dog en del brutale nedslagtninger, som det sig hør og bør i horror-genren.

På trods af den tyndbenede historie og lidt pladder-voodoo, er Worry Dolls absolut værd at stifte bekendtskab med. Det er bare ikke en film, der hænger længe i ens hukommelse.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017