Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Window Theory (2004)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Andrew Putscheogl
Medvirkende: Corey Large, Jennifer O'Dell, Luke Flynn m.fl.
Varighed: 81 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 28. februar 2006
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Lad det være sagt med det samme. Det er bestemt ikke en film, der formåede at bringe mig i ekstase eller på nogen måde ønske, at den godt måtte vare bare 5 minutter længere. Snarere tværtimod.

Handlingen er nemlig mere end banal. Selverklæret ungkarl, der scorer, hvad scores kan, drager til sin bedste vens forestående bryllup i deres fælles fødeby. Den kommende brudgom viser sig, at være vor såkaldte helts tidligere kæreste, som han følgelig forelsker sig hovedkuls i igen ...

Handlingen er hele vejen igennem temmelig banal og humoren slår ikke rigtig igennem. I hvert fald ikke hos mig. Og meningen med titlen på filmen bliver først rigtig forklaret mod slutningen.

Netop det sidste med titlen tænder mig i den grad af. Efter de første 20 minutter af filmen undrede jeg mig såre over, hvad det egentlig var med den titel, og så kommer forløsningen først tæt på slutningen af filmen. Så titlen må klart være en om'er!

Det skal retfærdigvis nævnes, at filmen er gennemført flot filmet hele vejen igennem, ligesom lyden er i top. Men handlingen lader stadig for meget tilbage at ønske.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017