Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Wild Roomies (2004)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Oliver Robins
Medvirkende: A.J. Buckley, Joel Michaely, Lisa Brenner, Andrew Shaifer m.fl.
Varighed: 85 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 7. marts 2005
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Som barn var en af mine yndlingsforfattere Jules Verne. Han skrev en hel stribe romaner, med ganske tankevækkende fremtidsperspektiver. Tit perspektiver, eller ideer om man vil, som i dag er realiteter, ingen havde troet muligt på den tid.

Jeg er næppe målgruppen for en ungdomsfilm med min efterhånden fremskredne alder, men jeg er da trods alt ikke så gammel, at jeg ikke kan huske min ungdom længere. Derfor sagde jeg ja til at anmelde denne film.

Kort fortalt er handlingen: Reno bor i et mindre kollektiv og kommer en dag hjem og finder sin sambo i seng med kæresten. Det får ham til at beslutte, aldrig igen at bo sammen med andre på den måde.

Så møder vi ham et år senere, hvor han er flyttet, har fundet ny kæreste, job osv. Men så kommer en ren lortedag, hvor han bliver fyret, hans bil bliver stjålet og han bliver sat ud af boligen. Men om natten ringer så telefonen. Hans onkel er død og han skal omgående begive sig til Los Angeles.

Vel ankommet til L.A. sammen med kæresten erfarer han, at han har arvet et kæmpe hus og en lækker bil, men stort set intet andet. Og huslejen er så høj, at de to ikke tilsammen har råd til den. Specielt ikke i en ny by uden job.

Så for at beholde huset, er der jo kun en udvej: At tage logerende ind. Noget Reno ellers havde forsvoret, men man har jo som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt. Således også i denne komedie. Og derpå går fortællingen sin gang med diverse komplikationer ...

Og mere skal ikke røbes af handlingen her!

Starten på filmen lige først lidt rodet, men trådene kommer relativt hurtigt på plads, så man fanger den dybere mening med de tilsyneladende meningsløse klip mellem forskellige scenarier. Og så er filmen faktisk slet ikke så ringe endda.

Faktisk er den bedre, end jeg havde forventet. Og det er jo altid positivt. Og da det er en ægte amerikaner-film, så ender alt jo godt i sidste ende.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017