Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
White Palace (1990)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Luis Mandoki
Medvirkende: Susan Sarandon, ames Spader m.fl.
Varighed: 98 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 4. oktober 2010
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Max Baron (James Spader), der er i slutningen af 20'erne, har et godt job inden for reklame. Men han er ikke kommet sig over konens alt for tidlige død i en traikulykke.

På vej til en vens polterabend skal han hente burgere på dineren White Palace. Da han finder ud af, at han ikke har fået alle de bestilte burgere, vender han tilbage og kommer i skænderi med servitricen, Nora Baker (Susan Sarandon).

Da Max fuld forlader sin vens polterabend, beslutter han sig for at gå på værtshus. Her støder han igen ind i Nora og de ender hjemme i hendes seng.

Det udvikler sig efterhånden til et forhold mellem Max og Nora. Men Max er ikke meget for at familie og venner skal kende til forholdet. Blandt andet set i lyset af, at Nora er 15 år ældre end han selv og har en helt anden social baggrund.

Det "hemmelige" forhold fører til en del skænderier. Nora bliver derfor inviteret med til Thanksgiving middag hos nogle af Max' venner. Max og Nora ender med at forlade middagen og kommer efterfølgende op at skændes.

Da Max næste gang kommer forbi hos Nora, er huset tomt. Nora har sagt sit job på White Palace op og er flyttet til New York. Kun en forklarende seddel er tilbage.

Max beslutter sig for at følge efter Nora til New York. Men er det for sent, at forsøge at redde forholdet?

White Palace er en yderst velspillet film. Der er ingen tvivl om, at det er James Spader og Susan Sarandon, der er de bærende roller. Alle andre medvirkende er reelt reduceret til statister.

Temaet, den svære kærlighed mellem meget forskellige mennesker, er set både før og siden. Men historien er godt skruet sammen og fungerer godt. Alt i alt en ganske udmærket film, hvis man er til romantiske dramaer.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017