Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
White Orleander (2002)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Peter Kosminsky
Medvirkende: Michelle Pfeiffer, Alison Lohman, Patrick Fugit m.fl.
Varighed: 110 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 2003
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Kunstneren Ingrid (Michelle Pfeiffer) slår sin kæreste ihjel, da han finder en anden, og hun kommer naturligvis i fængsel. Hendes datter Astrid (Alison Lohman) bliver alene, men ikke særlig længe, for de sociale myndigheder tager fat i sagen, og så går Astrid fra den ene plejefamilie til den anden med et enkelt stop på en institution.

Indimellem besøger Astrid sin mor i fængslet, og her forsøger moderen stadig at dominere og påvirke den unge pige, indtil hun en dag får skruet sig op til at gøre oprør.

Filmen er gabende kedelig, selvom den kunne være spændende, men personerne er så stereotype, firkantede og forudsigelige, at det er lige før, man kan replikkerne - inden de bliver sagt.

Det er den slags film, som når man har slukket for den, har man næsten glemt alt om den og handlingen. Alison Lohman, som den unge usikre pige Astrid trækker helt klart klaptræerne op på to. Hendes spil er dejligt, og hendes sårbarhed er til at føle på.

Men ellers er der ikke så meget at sige, andet end det er synd, for det er gode skuespillere, der lægger skønne spildte kræfter til filmen. Men man kan jo ikke vinde hver gang.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017