Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Whisper (2007)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Stewart Hendler
Medvirkende: Blake Woodruff, Josh Holloway, Sarah Wayne Callies m.fl.
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 15. april 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Sydney (Michael Rooker), Vincent (Joel Edgeton), Max (Josh Holloway) og Roxanne (Sarah Wayne Callies) har lavvande i kassen. Men heldigvis får de et job af den mystiske Mr. Jones.

De skal kidnappe en rig dreng, David Sandborn (Blake Woodruff). Som sagt så gjort. David bliver kidnappet på sin otte-års fødselsdag, og de kører ud til en vinterlukket spejderlejr et sted i Maine.

De regner med, at det hele vil forløbe glat og være overstået på et par dage. Davids mor vil betale løsesummen og få sin søn retur. Og de vil få en klækkelig sum for veludført arbejde. Det er en win-win situation for alle parter.

Der er bare et lille men. David er ikke en hvilken som helst lille dreng. Han begynder at vende kidnapperne mod hinanden og langsomt men sikkert styrer han dem som dukker.

Whisper er en af de bedre gyserfilm, jeg længe har set, hvilket glæder mit "gyserhjerte". Selvom plottet er rimeligt forudsigeligt, byder den på en del gode gys, også af mere psykologisk art samt et gennemtænkt plot.

Blake Woodruff, som spiller drengen, er ganske bedårende, og derfor virker det også stærkere, fordi han ikke ligner en lille ondskabsfuld djævleunge. De øvrige skuespillere giver også deres roller en god troværdighed og karakter.

Whisper er en af den slags gysere, som sagtens kan ses flere gange, uden at spændingen tager af.

Så hvis man ønsker lidt kvalificeret gys en sen nattetime, kan Whisper absolut anbefales.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017