Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Wake of Death (2004)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Philippe Martinez
Medvirkende: Jean-Claude van Damme, Tony Schiena m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 20. juni 2005
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Ben Archer og Cynthia lever et godt familieliv sammen med sønnen Nicholas. Cynthia arbejder for immigrationsmyndighederne, og hun bliver kaldt ud til et skib fyldt med kinesiske flygtninge. Stik mod alle regler tager hun en lille kinesisk pige, Kim, med hjem, indtil hendes sag skal behandles.

Det var ikke et videre smart træk af Cynthia. Pigen er stukket af hjemmefra, da hun blev vidne til, at faderen, mafiabossen Sun Quan, brutalt slog moderen ihjel. Sun Quan er lige i hælene på sin datter, og det ender forudsigeligt med, at Cynthia bliver slået ihjel, Kim og Nicholas flygter, og Ben Archer er alene tilbage - optændt af had og et brændende ønske om gengæld.

Det er de sædvanlige effekter, der køres på i denne Van Damme film. Hidsige biljagter, kickboksning, heroinsmugleri og hævn. Der er så absolut intet nyt i denne film, og der er en del underlige huller i plottet, der ikke rigtig bliver uddybet.

Van Damme er efterhånden blevet 44 år, men han holder stadig formen. Alderen har sat sine spor i det furede ansigt, men spjætte rundt - det kan han stadig.

Der kunne godt have været mere guf og slagkraft i Wake of Death. Men i mangel af bedre at foretage sig, kan den da sagtens ses.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017