Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Vild med Chip & Chap (1991)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Chip, Chap m.fl.
Varighed: 51 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 24. november 2004
Anmeldt af: Tommy Hansen
 
 
Jeg erkender det blankt. Jeg er fyldt 50 år for flere år siden, men jeg har moret mig kosteligt begge gange, jeg har set filmen. De gamle tegnefilm fra Disney har en speciel magi. Nemlig at man bliver i rigtig godt humør ved at se dem.

Morskaben bliver ikke mindre af, at Anders And er med i fem af de i alt otte episoder. Når Anders And driller Chip og Chap, så bliver der gået til den fra begge sider. Med det held, eller mangel på samme, der kendetegner Anders And, så er der lagt op til nogle meget drabelige konflikter.

I første episode sælger Anders And nøddesmør, og det får ham til at bortføre Chip og Chap's vinterforråd. Det vil Chip og Chap selvfølgelig ikke finde sig i, og slaget bølger frem og tilbage.

En anden perle er en meget forfrossen Anders And, der hugger brænde. Han er så uheldig at fælde det træ, som Chip og Chap bor i. Det er meget uheldigt. For Anders And altså.

Anders forsøger sig også som skovhugger, og det går tilsyneladende meget godt. Lige indtil han fælder det træ, som makkerparret Chip og Chap bor i. Anders And forsøger sig også med en campingtur. Den ender som ventet i total kaos efter en mindre "krig" med de 2 smarte egern.

Chip og Chap spiller også sammen, eller rettere mod Pluto, i en episode, hvor de forsøger at redde deres vinterforråd. I "Two chips" (den er svær at oversætte), spiller de mod hinanden i kampen om en natklubsangerinde. Endelig forvilder de sig ind i en hønsegård, hvor det ikke er helt nemt at slippe ud igen.

Alt i alt 8 herlige episoder for børn i alle aldre. Når DVD'en "kun" får 5 klaptræer, så skyldes det alene, at den kun varer 51 minutter. Ellers havde det været "fuldt hus".
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017