Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Vildmark (2003)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Pål Øie
Medvirkende: Bjørn Floberg, Kristoffer Joner, Eva Röse, Sampda Sharma, Marko Kanic
Varighed: 81 minutter
  Originalsprog: Norsk
Distributør: Scanbox
Udgivet: 2004
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Tv-stationen RealTV vil lancere et nyt realityshow, hvor deltagerne bliver sat ud i vildmarken for at klare sig selv. Ledelsen synes, at holdet bag showet skal prøve konceptet på egne kroppe, inden showet sættes i gang.

Således bliver Gunnar (Bjørn Floberg), Lasse (Kristoffer Joner), Elin (Eva Röse), Sara (Sampda Sharma) og Per (Marko Iversen Kanic) kørt ud til en hytte ude i den norske vildmark. Uden mobiltelefoner, cigaretter og andre dagligdags fornødenheder.

De må selv skaffe føden - udstyret med en fiskestang og et gevær, og i det hele taget forsøge at få det bedste ud af situationen. Det går også fint i starten, indtil de tre herrer, Lasse, Gunnar og Per, finder en forladt teltplads og et nøgent kvindelig i en nærliggende sø.

Herefter går alt galt ... stemningen bliver mere og mere dyster, uforklarlige overfald sker, og alle opfører sig mistænkeligt.

Jeg følte ikke det store gys og synes også, at handlingen er noget tynd og usammenhængende. At Vildmark alligevel får tre klaptræer skyldes den fantastiske fotografering, hvor der er kælet for lys og skygge, dis og sol. Jeg fik helt lyst til en vildmarksferie i den norske natur.

Skuespillerne, alle til hobe, giver et utrolig godt, troværdigt og overbevisende skuespil. Især skal nævnes Kristoffer Joner i rollen som Lasse. Han spiller med en følsomhed, som gør ens øjenkroge en anelse fugtige.

Det er en udmærket film, men det store gys lod desværre vente på sig. Hvis jeg havde været instruktøren Pål Øie, havde jeg nok valgt at bibeholde den alternative slutning, som findes i ekstramaterialet. Den alternative slutning runder filmen mere af, og giver en bedre mening.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017