Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
View from the Top (2003)
 
 
  Genre: Romantisk komedie
Instruktør: Bruno Barreto
Medvirkende: Gwyneth Paltrow, Christina Applegate, Candice Bergen, m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 2004
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Donna Jensen (Gwyneth Paltrow) bor i den lille flække Silver Springs i Nevada, og hendes største ønske er at slippe væk derfra. Men hun har ingen anelse om, hvad hun egentlig vil, indtil hun ser et tv-interview med den kendte stewardesse Sally Weston (Candice Bergen).

Her får Donna inspirationen til at blive stewardesse. Hun starter i det lille flyselskab Sierra Airlines, med kun fem maskiner, og deres passagerer er hovedsageligt drukmåse og spillere.

Donna får til sidst nok og søger ind hos flyselskabet Royalty Airlines, hvor hun bliver ansat.

Undervejs får hun veninder, hun møder kærligheden, og hun mister det hele igen. Til sidst indser hun, at hun ikke skal stå i vejen for sig selv og sin egen lykke.

Det er pladderbalde romantik, og jeg ved ikke, om jeg har mistet min humoristiske sans, for jeg vil næppe kalde det en komedie. Der var langt mellem et tilløb til et grin. Der kunne være langt flere morsomme episoder end tilfældet er. Det blev højst til en krampeagtig grimasse.

Det mest morsomme er at blive ved med at se filmen, når rulleteksterne kommer på. Her kommer nemlig et hav af skønne fraklipsscener, som er morsomme, og det er egentlig på baggrund af disse, at jeg giver to klaptræer.

Men er man i humør til en gang tyndbenet romantik, som er så forudsigelig, kan man da sagtens slå tiden ihjel med View from the top, samtidig med at man multitasker med en kryds-og-tværs.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017