Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Vice (2008)
 
 
  Genre: Krimi
Instruktør: Raul Inglis
Medvirkende: Michael Madsen, Daryl Hannah m.fl.
Varighed: 94 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 1. november 2009
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Et par betjente er ved at lave en handel med en gruppe narkogangstere for at afsløre dem. De bliver dog selv afsløret, så en ildkamp bryder ud. En af gangsterne når at stikke af, mens de øvrige bliver dræbt.

I den efterfølgende jagt på den undvegne, kommer Max Walker (Michael Madsen) til at skyde en uskyldig, mens den rigtige forbryder slipper bort. Han får makkeren Salt (Daryl Hannah) til at hjælpe sig med et gyldigt alibi for nedskydningen.

I gennemgangen af gangsternes lokaler finder betjentene oceaner af hård narko. Så trods en undvegen narkogangster ligner sagen umiddelbart en succes. Men så begynder de medvirkende betjente at blive dræbt en efter en.

Mistanken falder i første omgang på den undvegne gangster. Ikke mindst da man finder ud af, at halvdelen af den fundne narko er forsvundet. Alt tyder på, at en af de deltagende betjente i narkoraidet har scoret for en formue i hårde stoffer.

Da den undvegne narkogangster bliver fundet temmelig kold i en sort plastsæk, tyder alt på, at politimorderen også skal findes blandt egne rækker. Men hvem?

Mistanken breder sig blandt betjentene, og de begynder at stå over loven i deres bestræbelser på at finde både narko og morder. Men ikke alt er som det syner ...

Vice kunne have været en rigtig god film. Plottet er til det. Skuespillerne burde kunne klare opgaven. Desværre virker det bare ikke rigtig.

Filmen føles meget længere end sine godt halvanden time. Blandt andet er Vice temmelig længe om at komme ud af starthullerne, så man egentlig begynder at fatte, hvad filmen egentlig handler om. Skuespillerne virker desværre heller ikke videre engagerede.

Men ret skal være ret. Slutningen er faktisk ganske overraskende og det giver en del point i min bog.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017