Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Vexille (2007)
 
 
  Genre: Sci-fi
Instruktør: Fumihiko Sori
Medvirkende: -
Varighed: 109 minutter
  Originalsprog: Japansk
Distributør: Trinity Films
Udgivet: 15. februar 2011
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
I 2067 beslutter FN at forbyde videre forskning i bio- og robotteknologi, da det skønnes at udgøre en trussel for menneskeheden. Japan er mod forbudet og melder sig derfor ud af FN og isolerer sig fra resten af verden.

10 år senere, i 2077, sendes en amerikansk specialstyrke dog ind i det ellers lukkede Japan. Specialstyrken, der blandt andet tæller den kvindelige agent Vexille, skal finde ud af, hvad Japans fortsatte forskning har ført til.

Specialstyrken bliver imidlertid opdaget og taget til fange eller dræbt. Kun Vexille undslipper og kommer i kontakt med en japansk modstandsbevægelse, der forsøger at hjælpe hende.

Det er dog voldsomme kræfter Vexille og modstandsbevægelsen er oppe mod. Men det lykkes dog at finde vej til magthavernes hovedkvarter, hvor det kommer til et opgør ...

Af en tegnefilm at være, er Vexille (Bekushiru: 2077 Nihon sakoku) bragende flot lavet. Animationen er meget realistisk - faktisk er det i mange scener næsten som at se en normal film.

Samtidig er historien god og fængende, omend noget lang. Men ok, forfatterne og tegnerne har da også meget at fortælle.

Action skorter det bestemt ikke på. Og er man til robotter eller andre hi-tech, futuriske skabninger, så bliver man bestemt ikke skuffet med Vexille.

Eneste reelle anke er vel egentlig lige så meget et lille plus. Filmen præsenteres nemlig på originalsproget, hvilket jeg er tilhænger af. Men det gør det bestemt ikke nemmere at følge med, hvis man lige bliver distraheret fra billedet nogle minutter.

Vexille kan absolut anbefales. Her er action og sci-fi for alle pengene - og lidt til.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017