Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Van the Man 2 (2006)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Mort Nathan
Medvirkende: Kal Penn, Lauren Cohan, Daniel Percival m.fl.
Varighed: 83 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 28. august 2007
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Taj Mahal Badalandabad (Kal Penn) forlader Coolidge College i USA for at fortsætte sine akademiske studier på det hæderkronede Camford universitet i England. Han tror, at han skal fortsætte i faderens fodspor som medlem af det mest prestigefyldte kollegie på universitetet og generel festabe.

Optagelsen på kollegiet viser sig dog at være fup og han ender i stedet som hjælpelærer på et kollegie for universitetets værste udskud. I stedet for at bukke under, beslutter han sig for at hjælpe de andre studerende videre i tilværelsen.

Taj viser sig at være en overordentlig god, om end utraditionel hjælpelærer, der hurtigt får bragt sin sørgelige flok af studerende til nye akademiske højder. Samtidig giver det ham kontakt med den smukke Charlotte Higginson (Lauren Cohan), der er kæreste med Pipp Everett (Daniel Percival). Pipp er adelig og gør desuden alt for konstant at ydmyge Taj.

Filmen vil næppe tage priser, men den er velspillet og underholdende, og absolut seværdig en søndag eftermiddag. Man skal dog ikke forvente de store intellektuelle udfordringer, men hvornår har det nogensinde været meningen med en komedie? For komedie er det, med mange sjove scener og mange grin undervejs.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017