Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Vampire Girl vs. Frankenstein Girl (2009)
 
 
  Genre: Horror/splatter
Instruktør: Yoshihiro Nishimura, Naoyuki Tomomatsu
Medvirkende: Yukie Kawamura, Takumi Saitô, Eri Otoguro m.fl.
Varighed: 84 minutter
  Originalsprog: Japansk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 16. november 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Mizushima (Takumi Saitô) er kæreste med klassekammeraten Keiko (Eri Otoguro).

Men på Valentins dag, hvor det er japansk tradition at pigerne giver deres hjertes udkårne chokolade, bliver alt chokolade inddraget af en emsig lærer. Kun den nye pige i klassen, Monami (Yukie Kawamura), får ikke sin chokolade inddraget.

Hun er en yndig lille størrelse, der ikke gør meget væsen af sig og derfor går hun ram forbi lærerens chokoladekonfiskering. Chokoladen har hun tiltænkt Mizushima, der bliver glad og naturligvis spiser den lille lækkerbidsken.

Men chokoladecremen indeholder Monamis blod, og hun er vampyr. Det varer ikke længe, før Mizushima føler, der er noget helt anderledes og galt med ham.

Han ser sine medmennesker som omvandrende blodbaner og indvolde. Det eneste han har lyst til er at drikke blod og bide.

Monamis plan er, at Mizushima skal være hendes elskede for evigt. Men for at planen skal lykkes helt, må hun udrydde konkurrenten Keiko.

Dette er ikke helt nemt. Keiko har sin egen lille hemmelighed. Hun er datter af vicerektoren på skolen, som også er lidt af en gal videnskabsmand. Han genopliver Keiko som Frankenstein Girl.

Nu kan den endelig kamp om Mizushimas hjerte begynde ...

Vampire Girl vs. Frankenstein Girl (Kyûketsu Shôjo tai Shôjo Furanken) er instrueret af Naoyuki Tomomatsu og Yoshihiro Nishimura. Sidstnævnte er kendt for blandt andet Tokyo Gore Police, og så ved man, at det ikke kommer til at gå stille for sig. Hverken stilmæssigt eller med speciel effects.

Det er splatter på højt energiplan, pulserende blod i stride strømme og fed humor. Karaktererne afspejler fint den japanske subkultur med blandt andet Ganguro-gruppen, der efterligner afro-amerikanere og rapper til Obamas berømte ord: "Yes We Can", de vesterlandske wannabees, lolitaer, goths og Håndledsgruppen, der afholder håndledsskæringskonkurrencer og lever af spinat grundet kronisk blodmangel.

Vampire Girl vs. Frankenstein Girl er en typisk japansk horror/splatter i et forpustende tempo. Den vandt da også tredjeprisen på Guru Prize for Most Energetic Film på Fant-Asia Film Festival, hvor det blev Takashi Miikes Yatterman, der løb med førstepladsen.

Hvis man kan lide disse specielle japanske splatterfilm, der bare ræser derudad med 180 kilometer i timen med blod og indvolde hængende efter sig, så er Vampire Girl vs. Frankenstein Girl et must.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017