Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 40
Uden trusser i Tyrol (1973)
 
 
  Genre: Sex-komedie
Instruktør: Siggi Götz
Medvirkende: Elisabeth Volkman, Dorothea Rau, Alexander Grill, Marie Ekorre, Elisabeth Felchner, Rinaldo Talamonti m.fl.
Varighed: 80 minutter
  Originalsprog: Tysk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: April 2008
Anmeldt af: Beate Cecilie Stampe Rasmussen
 
 
Den snobbede enlige Gisela Horn (Elisabeth Volkman) fra byen overtager en gård for næsen af en lokale bonde. Og i det alperige Tyrol er det ikke noget, som bønderne finder sig i.

Gode råde er dyre for hvordan skal det lykkes at drive fruen af gården. I samråd bliver bønderne enige om at ansætte den italienske supercasanova Vittorio Parmesano (Rinaldo Talamonti) og så begynder løjerne for alvor. For det bliver ikke kun Vittorio, som Gisela skal holde styr på efterhånden. Storbylivet har ikke ligefrem gjort hende til ekspert i landsbylivet og hun knokler med alt fra husholdning og landbrugstøjet til dyrene.

Tjenestefolkene på gården kender hinanden mere end indgående og det skal en ny frue på gården heller ikke ændre på, når pligterne må vige for en omgang seksuel clinch. Malkepigen Zenzi (Marie Ekorre) har sit hyr med staldkarlen Hias (Alexander Grill), der har et godt øje til enhver pige i miles omkreds.

Hun går ikke af vejen for at slås med de mest nærgående konkurrenter som nabopigen Rosl (Elisabeth Felchner), så tøjet flyver i alle retninger. Uden at det ikke hindrer Hias i at få lidt sengevarme rundt omkring.

Da Vittorio Parmesano ankommer, tager Hias og de lokale bønder fejl af hans italenske væremåde og tror at han er mere til mænd end kvinder. Den fejl gør kvinderne dog ikke. Og så er der lagt op til skæg og sengeballade med humoristiske indfald, lederhosen, øl og bryster.

Den berømte klassisker fra 1973 blev lavet samtidig med de danske sengekantsfilm, men overgår alle med bayeriske bjerglandskaber, mandskor på lydsporet og svagt jodlen, der får humøret til at stige.

31.000 danskere strømmede til biograferne for at se værket, som den dag i dag stadig er en fornøjelse inden for sin genre.

Et glimt i øjet - både hos skuespillere og de som ser Uden trusser i Tyrol.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017