Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Two Girls and a Guy (1998)
 
 
  Genre: Komedie/drama
Instruktør: James Toback
Medvirkende: Robert Downey Jr., Heater Graham, Natasha Wagner m.fl.
Varighed: 82 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 15. april 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Louise (Natasha Wagner) og Carla (Heather Graham) mødes, da de begge står uden for en opgang.

De venter hver især på deres kæreste. De falder i snak og pludselig går det op for dem, at de venter på den samme mand, skuespilleren og musikeren Blake (Robert Downey Jr.)

De to kvinder bryder ind i hans lejlighed for at vente på ham der. De finder ud af, at Blake har fortalt dem nøjagtigt det samme, og nu skal han ristes sagte, når han kommer hjem. Han skal stå til regnskab for sine løgne og bedrag.

Men der er også en tredje kvinde i Blakes liv, nemlig hans mor, som han er dybt bekymret for. Da Blake endelig kommer hjem, er det ikke den ultimative, fede oplevelse for ham. At blive hudflettet verbalt af to skønne kvinder er bestemt ikke morsomt og samtidig bliver bekymringen over moderen større og større.

Indrømmet, jeg måtte rive fat i coveret for at se, om jeg havde taget fejl af genren. Nej, der står komedie, og det er meget misvisende efter min mening. Det er et drama, selvom der er få humoristiske indslag ind imellem, men ellers er det dybt tragisk og ikke mindst langvarigt.

Det er de store følelser, der kommer i udbrud i Two Girls and a Guy. Vrede, afmagt, skuffelse, arrigskab og dog stadig lidt kærlighed. Det falder bare ikke i hak med en komedie.

Det er de to kvinder, Heather Graham og Natasha Wagner, der hiver bedømmelsen op på tre klaptræer. De bærer fint filmen oppe med deres stærke og dog sårbare karakterer. Derimod irriterer mig frygteligt. Måske fordi jeg ikke bryder mig om vattede mandspersoner.

Hvis man ser Two Girls and a Guy som et drama, er den som sådan ganske okay. Men hvis man forventer en komedie, bliver man dybt skuffet.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017