Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Trigger Man (2007)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Ti West
Medvirkende: Reggie Cunningham, Ray Sullivan, Sean Reid m.fl.
Varighed: 79 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 13. januar 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
De tre venner Ray (Ray Sullivan), Reggie (Reggie Cunningham og Sean (Sean Reid) pakker bilen og kører ud til en nærliggende skov.

De vil stresse af, og det gøres bedst med kolde dåseøl og lidt jagt efter rådyr. De er ikke de store jægere, men de hygger sig. Da de holder en velfortjent pause for at nyde en øl eller to, lyder der pludselig et skud og Seans hoved sprænges til atomer.

Efter det første chok går det op for Reggie og Ray. at en gal snigskytte har udset sig dem som bytte. De må nu kæmpe sig gennem skoven for at overleve.

Det er ikke nemt, da de er storbymennesker og ikke vant til at færdes i moder natur. Og slet ikke med en galning i hælene.

Trigger Man skulle efter sigende være baseret på en virkelig hændelse, men det bliver den ikke mere spændende af. Der går 37 minutter, før der sker noget. Det vil sige, at man i 36 minutter bare sidder og ser tre gutter vade rundt i en skov.

Men når der så endelig sker noget, bliver handlingen mere tilspidset og næsten intens.

Kameraføringen irriterede mig grænseløst - håndholdt kameraføring kan være udmærket, men nej, hvor var det irriterende. Den sidste tredjedel af Trigger Man hiver bedømmelsen op på tre klaptræer, for der kom der lidt mere handling og action.

Hvis man kan holde sig vågen eller i det mindste holde fokus nogenlunde på filmen i de første 36 minutter, er Trigger Man et udmærket bud på en slappe-af film.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017