Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Touchy Feely (2013)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Lynn Shelton
Medvirkende: Rosemarie DeWitt, Josh Pais, Ellen Page m.fl.
Varighed: 84 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 6. februar 2014
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Abby (Rosemarie DeWitt) er massageterapeut. Hun er ikke kun rigtig god til sit job, men også sød, så hun er populær og efterspurgt.

Men pludselig udvikler Abby en fobi mod kropslig berøring, hvilket hurtigt vender op og ned på hendes liv. For ikke kun er fobien en alvorlig hindring for at passe sit arbejde. Det går også hurtigt ud over privatlivet, da fobien inkluderer kæresten.

Paul (Josh Pais) er Abbys bror og tandlæge. Han har en skrantende tandlægepraksis, hvor datteren Jenny (Ellen Page) arbejder som klinikassistent og der er mere end langt mellem kunderne.

Men samtidig med, at Abby udvikler sin fobi, viser det sig, at Paul har en form helende kræfter. Og inden længe får det kunderne til at strømme til.

Det er basalt historien i Touchy Feely. To sideløbende fortællinger uden den store sammenhæng, bortset fra, at hovedpersonerne er i familie med hinanden.

Som seer får man aldrig rigtig lov til at komme med ind under huden på personerne. I stedet kan man forholde sig til forskellige situationer og scenarier.

Skuespillet i Touchy Feely er som sådan fint nok, bortset fra, at der ikke er megen dybde i karaktererne. Også den rent tekniske side, billede og lyd, er absolut i orden.

Filmen er da også seværdig i sig selv. Så længe den triller over skærmen. For Touchy Feely er desværre ikke en film, der efterlader sig nævneværdige spor i hukommelsen.

Dertil er der ganske enkelt for lidt interaktion i persongalleriet, ligesom der mangler dybde og perspektivering i forhold til fortællingerne. Og så savner jeg, trods alt, en slutning, der binder fortællingerne sammen.

Alt i alt gør det Touchy Feely til en ok film til knap halvanden times tidsfordriv. Men heller ikke mere end det, da den simpelthen er alt for hurtigt glemt igen.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017