Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 40
Torremolinos73 (2003)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Pablo Berger
Medvirkende: Candela Peña, Javier Cámara, Mads Mikkelsen, Bjarne Henriksen m.fl.
Varighed: 93 minutter
  Originalsprog: Spansk
Distributør: Scanbox
Udgivet: 12. januar 2004
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Året er 1973, stedet er Madrid. Encyklopædisælgeren Alfredo Lopez (Javier Cámara) og hans smukke kone Carmen (Candela Peña) kan ikke få økonomien til at hænge sammen. Der er ikke det store salg i leksika om den spanske borgerkrig, og de er håbløst bagud med huslejen.

Alfredos firma, forlaget Montoya, får en genial ide. I stedet for tunge opslagsværker, vil de gå over til at producere Super 8 film med henblik på videresalg i Skandinavien. Det er tilsyneladende i samarbejde med Sexologisk Institut i København, og titlen på Super 8 filmen er det uskyldige "Den Audiovisuelle Encyklopædi om Forplantning" - læs blød porno.

Eftersom riget fattes penge i det lopezske hjem, indvilliger Carmen og Alfredo i at lægge krop til. De vil få 50.000 pesetas pr. film, så de går i gang med "hjemmevideoerne".

De første totalt kiksede optagelser er sjove. Især er Candela Peña bedårende som den blufærdige og forsigtige Carmen, der er yderst usikker på, hvad hun egentlig foretager sig, men som hurtigt blomstrer op til en erotisk og forførende dame.

Javier Cámara, som den ambitiøse Alfredo, er charmerende med sine sorte sokker, lille vom og glinsende isse. I et par biroller ses bl.a. Mads Mikkelsen med bar r.., Bjarne Henriksen og Baard Owe.

Filmen, som blev præsenteret på Copenhagen International Film Festival 2003, er ikke det store mesterværk, men en sød historie - om end lidt tyndbenet.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017