Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Torment (2013)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Jordan Barker
Medvirkende: Katharine Isabelle, Robin Dunne, Peter DaCunha m.fl.
Varighed: 77 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 23. oktober 2014
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Cory (Robin Dunne) har taget sin nye kone Sarah (Katharine Isabelle) og sin syv-årige søn Liam (Peter DaCunha) med i sommerhus.

De skal have lidt kvalitetstid sammen, og Cory håber, at Liam vil begynde at acceptere Sarah og skubbe tabet af sin afdøde mor i baggrunden. Liam hverken kan eller vil kendes ved Sarah.

Sarah gør sit bedste for at give Liam plads til at bearbejde sorgen over hans døde mor, og hun prøver også at komme tæt ind på ham. Men til ingen nytte. Men måske kan sommerhusopholdet hjælpe lidt på processen.

Men ... der er problemer fra starten af og det gør det bestemt ikke bedre, at der har været ubudne gæster i huset. Sarah føler sig utryg, men Cory synes, det er noget pjat og , at de skal blive.

Måske skulle den lille familie have lyttet efter Sarahs mavefornemmelser og kørt som død og helvede væk fra sommerhuset. For det varer ikke længe, før Liam forsvinder - og Cory og Sarah står ansigt til ansigt med en yderst blodtørstig familie ...

Torment er skåret over samme læst, som så mange andre horrorfilm: Øde skov, sød og sympatisk familie med lidt fnidder i krogene, og så kommer "skovtosserne".

Der er dog lidt nytænkning i selve karakterne, men man sidder som tilskuer og undrer sig. Man ville egentlig gerne have lidt mere baggrundsviden og reson i handlingen - andet end de sparsomme gys og til tider rigtig gode spændingsmomenter.

Skuespillet er som sådan fint. Især lille Peter DaCunha som Liam er ganske fin og overbevisende. Sådan en lille, surmulende knægt, der overhovedet ikke vil acceptere sin nye "mor". Ganske flot gengivet.

Torment er en ganske fin, lille horrorfilm, men ikke en af den slags, der kan skræmme livet af mig. Men måske af nye fans af denne genre. Og på trods af dette, er den helt klart en, der skal ses og nydes - især grundet de lidt skæve "skovtosser".

Jeg vil da på et tidspunkt gense Torment. For det er ikke en helt dårlig horrorfilm.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017