Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
To minutters frist (1976)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Larry Peece
Medvirkende: Charlton Heston, John Cassavetes, Martin Balsam m.fl.
Varighed: 110 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 15. november 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
En af verdens største publikumsmagneter og sportsbegivenheder, Superbowl, spilles på LA Memorial Coliseum.

Det har trukket over 90.000 glade og spændte fans fra nær og fjern. Stadionet er pakket til bristepunktet med alskens folk, præster, ludere og lommetyve samt borgmesteren og andre VIP-gæster.

Alle glæder sig, også den enlige mand, der er forskanset i et tårn over resultattavlen, udstyret med et halvautomatisk gevær.

Alle er potentielle ofre for snigskytten, og snart har politiet i samarbejde med S.W.A.T. travlt med at begrænse det kommende tabstal.

At kalde To minutters frist (Two Minute Warning) for action, er lidt for store ord. Handlingen og spændingen opbygges langsomt - meget langsomt, for langsomt op, og det er lidt trist, for konceptet er fint nok, men der går for lang tid, før der endelig sker noget.

Charlton Heston i rollen som den pressede politichef Holly bærer hele filmen oppe med sit kølige overblik og arrogance. Men ellers er handlingen yderst forudsigelig og til tider kedelig med alt for meget ligegyldigt fyldstof.

Det er først i slutningen, at der kommer gang i den, og det er ubetinget filmens bedste scener og meget realistiske. To minutters frist er en meget stille actionfilm, der ikke lever op til den spænding og action, den gerne ville.

Men skal man slappe af foran fjernsynet og bare have lidt stillestående action, er To minutters frist ikke helt ringe. Forvent bare ikke for meget.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017