Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Tokyo Gore Police (2008)
 
 
  Genre: Splatter
Instruktør: Yoshihiro Nishimura
Medvirkende: Eihi Shiina, Yukihide Benny, Ikuko Sawada m.fl.
Varighed: 110 minutter
  Originalsprog: Japansk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 23. november 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Et sted ude i fremtiden er Tokyos politi blevet privatiseret, og dette skulle gøre, at borgerne burde føle sig lidt mere trygge i deres hverdag.

Men desværre huserer en flok mærkværdige mutanter, der går under betegnelsen Ingeniører. Selvom de bliver såret under kamp, vokser der bare et frygteligt våben ud af såret. De kan kun tilintetgøres ved at skære en nøgleformet tumor ud af deres krop. Men så dør de til gengæld også.

Ruka (Eihi Shiina) er en ung Ingeniør-jæger indenfor politiet. Hun oplevede at se sin far blive myrdet og siden er hun blevet opfostret af politidirektøren samt oplært til at være den ultimative jæger.

Ruka er god til sit job. Hun er iskold og destruktiv - både overfor mutanterne og sig selv. Når hun først svinger sværdet, er der ingen empati at spore i hendes blik. Hun kæmper for at dræbe - intet mindre.

Tokyo Gore Police ((Tôkyô zankoku keisatsu) er et overflødighedshorn udi splattergenren. Her kan film som f.eks. Ichi the Killer og Murder-set-pieces godt virke en kende anæmiske og nærmest hyggelige.

Tokyo Gore Police byder på andet end afrevne lemmer, blod i stride strømme og legemeskløvninger. Der er en god portion humor i den. Vel at mærke af den sorte slags og som vanligt i japanske film, en hel del fantastiske personager.

Effekterne er fine, og blot for at nævne nogle af de våben, der på forunderlig vis vokser ud af de gabende sår på mutanterne, er der syresprøjtende bryster, krokodillegab, motorsave og ... nej, den er for morsom. Det skal opleves.

Selvom handlingen lyder som det rene galimatis, så er der rent faktisk en reel handling at spore i plottet. Men det er absolut en film, man skal se, hvis man er til denne genre.

Det er IKKE en film, man skal se sammen med sine små poder, og heller ikke hvis man lider af hemafobi og besvimer ved en enkelt lille bloddråbe. Sarte nethinder skal heller ikke kigge med. Der er en del klamme vederstyggeligheder.

Tokyo Gore Police er grotesk, bizar, kult, sygt og hold da op, hvor er den underholdende. Det er det rene guf for splatterfans.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017