Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Today We Kill, Tomorrow We Die! (1969)
 
 
  Genre: Western
Instruktør: Tonino Cervi
Medvirkende: Brett Halsey, Bud Spencer, Tatsuya Nakadai m.fl.
Varighed: 91 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 30. oktober 2007
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Historien er egentlig lige så banal som den er klassisk i Today We Kill, Tomorrow We Die! (Oggi a me ... Domani a te). En mand, spillet af Brett Halsey, løslades efter længere tid i fængsel, uskyldigt dømt for voldtægt og mord på sin hustru. Han ønsker nu kun hævn og den virkelige skurk.

Han samler derfor en gruppe revolvermænd, som skal hjælpe ham med at få hævn. Blandt de fire revolvermænd er Bud Spencer, som her for første gang optræder i den rolle, der gjorde ham verdensberømt i Trinity-filmene.

I rollen som den sadistiske og blodtørstige skurk finder man Tatsuya Nakadai. Han var en af favoritskuespillerne hos mesterinstruktøren Akiro Kurosawa og hovedrolleindehaver i såvel Kagemusha som Ran.

Filmen er som, man med al retfærdighed kan forvente sig af en god spaghettiwestern: Velspillet og med masser af action. At historie og plot er set både før og siden, er mindre vigtigt i denne sammenhæng.

For her handler det om westens hårde mænd og deres våben. Blodige fights og dueller mand mod mand, eller, rettere, helt mod skurk. Og det hele med et glimt i øjet, så man af og til må smile bredt, gør kun underholdningsværdien endnu større.

Så er man til westerns, er her halvanden times udmærket og velspillet underholdning!
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017