Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Ti Tommelfingre sæson 2 (1992)
 
 
  Genre: Komedie
Medvirkende: Tim, Allen, Richard Karn, Earl Hindman m.fl.
Varighed: 618 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 28. marts 2006
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Stand-up komikeren Tim Allen spiller handymanden Tim Taylor, der har sit eget TV-show, Tool Time. Med sig foran kameraet har han assistenten Al (Richard Karn), der er den virkelige handyman i alle sammenhænge. Desuden optræder en hjælpende ånd i form af Pamela Anderson, tidligt i dennes karriere.

På hjemmefronten lever Tim Taylor med sin velafbalancerede kone, Jill, og tre temmelig uvorne unger, som er mere end en almindelig håndfuld opdragelsesmæssigt. Naboen Wilson (Earl Hindman), som aldrig viser hele sit ansigt, er dog klar med gode råd, når det brænder på for Tim Taylor.

Anden sæson af denne pragtfulde serie, der på engelsk bedre kendes under navnet Home Improvement, er en absolut perle-samling af i alt 25 afsnit. Det er humor hele vejen igennem, der dog nok mest egner sig til det mere voksne publikum. Alligevel kan familien sagtens samles om den, blot de mindste får forklaringer på nogen af de mere skøre indfald.

Udgivelsen kommer i en boks med hele fire DVD'er, der tilsammen rummer mere end 10 timers underholdning. Det er med andre ord en DVD, der kan tages frem gang på gang. God fornøjelse med Tim "The Toolman" Taylor.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017