Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 40
Thundercrack (1975)
 
 
  Genre: Porno
Instruktør: Curt McDowell
Medvirkende: Marion Eaton, feorge Kuchar, Melinda McDowell m.fl.
Varighed: 122 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 3. februar 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
En mørk og regnfuld oktobernat, hvor stormen pisker i træerne - og vejrprofeterne varsler orkaner og oversvømmelser, søger en gruppe mennesker ly i det gamle hus Praire Blossom, der bebos af den eksentriske og mystiske Mrs. Gert Hammond (Marion Eaton).

Langsomt går det op for den lille gruppe mennesker, at ikke alt er, som det burde være. Men de er bestemt heller ikke helt ...

Jeg havde ikke forudgående læst noget om Thundercrack, og da den starter som en ganske almindelig gammeldags horrorklassiker med dårlig lyd- og lyskvalitet, satte jeg mig glad og fro tilbage i sofaen.

Men da Mrs. Gert Hammond kaster op i toilettet (fred være med det), taber sin paryk i toilettet og efterfølgende tager den op igen med alskens snask på og klasker på hovedet, går det op for mig, at det vist ikke lige er en gammel klassisk horror-sag.

Filmen bliver mere og mere bizar, obskur og direkte ulækker. Jeg er glad for, at den er holdt i sort/hvid. Skuespillerne er ikke noget at skrive hjem om, og det er handlingen bestemt heller ikke.

Måske er det derfor Thundercrack fascinerer? Filmen regnes for en kultfilm, og det gør det måske mere legitimt og måske helt intellektuelt at se diverse perverse og ulækre sexscener. Dem er der masser af i Thundercrack.

Jeg giver gladelig tre klaptræer, dels for den fuldstændige bizarre handling, dels for det dårlige skuespil – det hører sig ligesom til, og dels for den herlige groteske humor. Et klaptræ går også til drengene bag AWE, der giver os mulighed for at se noget så klamt.

Vil man væmmes og have brækfornemmelser, så er Thundercrack et udmærket bud. Husk at servere skrællede agurker til!
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017