Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
The Oh in Ohio (2006)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Billy Kent
Medvirkende: Parker Posey, Paul Rudd, Danny DeVito m.fl.
Varighed: 85 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 4. marts 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
En komedie om orgasmer! Så forventer man nærmest pr. automatik en masse platte vittigheder om vores nederste kønsdele. Det skorter det da heller ikke på i The Oh in Ohio. Men der er sandelig også en historie og godt skuespil.

Priscilla Chase (Parker Posey) er både ung og smuk. Samtidig er hun godt på vej i sin karriere med nyt job og lønforhøjelse. Desuden mener hun sig lykkelig gift med læreren Jack Chase (Paul Rudd). Med andre ord, det perfekte liv.

Bortset fra et lille problem. Priscella har aldrig oplevet en orgasme, hvilket går hendes mand meget på, da han ser sig selv som noget nær den ultimative elsker. Derfor finder Jack en elskerinde blandt sine elever og han forlader snart efter Priscella.

I mellemtiden er Priscella blevet fikseret på at opleve en orgasme. Så hun deltager i kurser og begynder at købe sexlegetøj i en grad, så det meget hurtigt begynder at styre hendes liv. Ikke mindst efter umiddelbart af have oplevet sine første orgasmer.

Priscella begynder nu at udforske sexlivet i alle dets afskygninger. Efter en lang række af en-nats eventyr med tilfældige fyre, støder hun på den meget ældre Wayne (Danny DeVito), som sælger swimmingpools. Her kan man virkelig tale om, at skønheden møder uhyret, men alligevel forelsker dig sig i hinanden.

The Oh in Ohio er en film om sex, der dog ikke implicit viser det mindste sex. Dog vil de yngste i familien næppe fatte meget af den relaterede humor, selv om filmen er tilladt for alle.

Historien i filmen er ok uden at være prangende. Til gengæld er den meget velspillet og byder på et ganske underholdende gensyn med Liza Minelli.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017