Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
The Messengers (2007)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Oxide Pang Chun og Danny Pang
Medvirkende: Kristen Stewart, John Corbett, Evan Turner, Theodore Turner m.fl.
Varighed: Ca. 87 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 15. januar 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
En lille familie bestående af far Roy (Dylan McDermott), mor Denise (Penelope Ann Miller), teenageren Jess (Kristen Stewart) og tre-årige Ben (Evan Turner/Theodore Turner) flytter fra Chicago til en nedslidt landejendom langt ude på landet i North Dakota.

De har haft to turbulente år i storbyen, hvor Roy har været arbejdsløs, Denise har forsørget familien, Jess var kommet i uføre og lille Ben blevet stum. Så nu ser familien og ikke mindst Roy chanchen for at starte forfra med at dyrke solsikker.

Jess er ikke just begejstret for at flytte ud hvor kragerne bogstaveligt hviler sig, inden de vender. Roy har lidt økonomiske problemer, men får hjælp af landarbejderen Burwell (John Corbett), som mod kost og logi knokler i markerne, indtil høsten er i hus, og han kan få sin løn.

Landarbejderen Burwell bliver nærmest en del af familien, og det hele ånder fred og idyl. Men det varer ikke længe, før Ben ser mærkværdige væsner, der piler frem og tilbage, men han kan af gode grunde ikke sige noget om dem.

Jess fornemmer blot, at der er noget ondt i huset og inden længe bliver hun jaget vildt i det hjemsøgte hus. De eneste, der ikke kan fornemme noget, er de voksne, og de tror, at Jess' problemer er startet forfra.

Gamle skeletter i skabene, både fra husets tidligere beboere og den lille familie, kommer frem i lyset, og det er ikke rare ting og sager.

Plottet i The Messengers er set hundrede gange før. Tilmed er der associationer til Hitchcocks Fuglene, men når det er sagt, så byder filmen på en del effektive gys og gode effekter.

Der er en del forunderlige plothuller, som overhovedet ikke bliver forklaret eller belyst, hvilket irriterer mig grænseløst, da de lægger op til noget helt helt andet.

Kristen Stewart som teenageren Jess hæver filmen en smule. Hun spiller ganske forrygende og Evan og Theodore Turner, der deles om rollen som Ben, er en ganske bedårende drenge.

Gyserfilm har den bedste effekt, hvis der er børn med. Enten som besatte djævleunger eller som paranormale medier, og de to små knægte gør det godt i sidstnævnte rolle. Hvilket hiver karakteren op på fire klaptræer.

The Messengers er ikke verdens bedste gyserfilm, men kan da gå an, da der er gys og endda nogle ganske isnende nogle af slagsen. The Mesengers er ualmindelig flot filmet, og hvis man blot vil underholdes og have nogle sporadiske gys undervejs, så sæt The Messengers i afspilleren.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017