Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
The Librarian II (2006)
 
 
  Genre: Eventyr
Instruktør: Jonathan Frakes
Medvirkende: Noah Wyle, Gabrielle Anwar, Bob Newhart m.fl.
Varighed: 88 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 20. maj 2008
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
Den 31-årige Flynn Carson (Noah Wyle) er endelig flyttet hjemmefra og kommet ud i den virkelige verden eller ... Han er bibliotekar, men ikke på et hvilket som helst bibliotek.

Flynn arbejder på biblioteket, der huser alverdens skatte, blandt andet Kong Arthurs legendariske sværd Excalibur, Pans fløjte og atombomben Little Boy, som blev smidt over Hiroshima.

På sin 32-års fødselsdag modtager han et gammelt kort fra en ukendt arkæolog i Cairo. Det er kortet over Kong Salomons miner, men Flynn bliver slået ned og frarøvet kortet.

Så går den vilde skattejagt, der fører Flynn til Cairo, Casablanca og Kenya. Han møder (naturligvis) en kvindelig arkæolog, Emily Davenport (Gabrielle Anwar), som noget modvilligt bliver hans følgesvend.

Første gang vi møder karakteren Flyn Carson er i The Librarian fra 2004, og selvom man godt kan se efterfølgeren uden at have set den første, vil jeg da lige anbefale at se den først. Så forstår man lidt bedre humoren i The Librarian II.

Denne gang kunne jeg bedre abstrahere fra Noah Wyle, som ellers mest er kendt for sin rolle som Carter i tv-serien Skadestuen (ER). Historien er fyldt med klicheer og kulisser, men den er underholdende og en rigtig god film at rekreere sig på efter en vild aften og nat i byen.

Der er masser af action, humor og flotte scener, selvom The Librarian II til tider kan virke lidt for kvalm og påtaget, men alt i alt underholdende eventyr med god gang i den.

The Librarian II er en rigtig drengerøvsfilm, der også kan ses sammen med familien.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017