Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
The Lazarus Child (2005)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Graham Theakston
Medvirkende: Andy Garcia, Angela Basset, Harry Eden m.fl.
Varighed: 93 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 13. december 2005
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
12 år gamle Ben (Harry Eden) følger sin 7 år gamle søster Frankie (Daniella Byrne) i skole. Hun bliver pludselig mejet ned af en bil og ender i dyb koma.

Ben bliver hvidhåret på en enkelt nat, for samvittigheden nager ham som en ond drøm. Forældrene Jack (Andy Garcia) og Alison (Frances O'Conner) kan kun håbe, at Frankie vågner op igen. Hun ligger som en anden grøntsag i respirator uden nogen kontakt til omverden.

Forældrene kommer i forbindelse med Dr. Chase (Angela Basset), der selv har lig i skabet. Hun eksperimenter med komapatienter i forsøg på at få dem ud af deres hjælpeløse tilstand.

Men det er ikke alle, hun formår at hjælpe, og da en magtfuld politikers søn dør under et eksperiment, vil han gøre alt for at stoppe Dr. Chase.

Andy Garcia spiller som sædvanligt med en dybde og indsigt, at man ikke kan andet end at blive grebet. Den unge Harry Eden er en knægt på vej frem, og han er bestemt værd at lægge mærke til. Han har tidligere haft roller i film som Peter Pan og Oliver Twist, og jeg glæder mig til at se, hvordan hans talent vil udvikle sig.

The Lazarus Child går lidt i tomgang indimellem, men alt i alt er det en god og tankevækkende film. Jeg vil anbefale at se den mere end en gang, for der er mange aspekter i historien.

De mange flash-backs til selve ulykken, er utrolig medrivende, og de paranormale scener er værd at bide mærke i, selvom de til tider kan virke lidt underlige.

The Lazarus Child er en dybt bevægende film, som sætter store spørgsmålstegn ved liv og død, og det der er imellem. For hvor langt vil man egentlig gå for at redde sit barn. Vil man gå så langt, at man sætter sit andet barns liv på spil?
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017