Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
The Last Tattoo (1994)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: John Reid
Medvirkende: Tony Goldwyn, Kerry Fox, Katie Wolfe, m.fl.
Varighed: 114 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 2. juli 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Handlingen i The Last Tattoo udspiller sig under 2. verdenskrig i Wellington, New Zealand, hvor amerikanske soldater er udstationeret.

En ung amerikansk soldat, O'Rourke, findes myrdet og hans newzealandske kæreste Rose (Katie Wolfe) er forsvundet fra jordens overflade. Kaptajn Starwood (Tony Goldwyn) får til opgave at opklare mordet på soldaten.

Hans veje krydses af sygeplejersken Kelly (Kerry Fox), hvis opgave er at modtage indrapporteringer om soldater, der er smittet med en kønssygdom, som derved har givet den videre til en civil. Hun skal så opsøge kvinderne og få dem i behandling.

Kelly er på jagt efter Rose, og Starwood følger troligt efter hende til hendes store irritation. Starwood håber at Kelly kan finde Rose, så han kan få en forklaring på, hvad der er sket med O'Rourke, og om hun eventuelt har set, hvem der slog ham ihjel.

Det er ikke helt så lige til, og selv om Kelly og Starwood ikke just er de bedste venner, må de hurtigt indse, at det er ikke alle krige der udkæmpes på slagmarken. Derudover indser de, at de bliver nødt til at samarbejde og stole på hinanden. For det er et grimt spil, der er i gang ...

The Last Tattoo er et glimrende drama med gode skuespillere, der kan deres kram. Historien udvikler sig støt og roligt fra at være et spændende krimidrama til en grim politisk rævekage.

The Last Tattoo er et lidt anderledes krigsdrama, der sætter fokus på nogle af de lidt tabubelagte emner, nemlig kønssygdomme, som uvilkårligt florerer under krige.

Hvis man er til et drama fra 2. Verdenskrig, der ikke fokuserer på selve krigen, men på menneskerne, der hver især kommer i klemme – både fysisk og psykisk, kan The Last Tattoo anbefales.

Den holder spændingen hele vejen igennem, dog med visse lidt for teatralske effekter – men pyt. Man bliver godt underholdt.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017