Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
The Last Horror Movie (2003)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Julian Richards
Medvirkende: Kevin Howarth, Max Stevenson, m.fl.
Varighed: 75 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 2005
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Max(Kevin Howarth) er den ultimative psykopat, der desværre er på fri fod. Politiet mistænker ham for over 50 mord på under et år, men de står på bar bund. Den eneste sammenhæng, de kan se, er, at ofrene har været kunder i den samme videoforretning, og de har alle lejet den samme film kort før, de brutalt er blevet myrdet.

Politiet kender ikke indholdet af filmen, men rygterne går på, at det er en videodagbog, hvor morderen har filmet alle sine mord.

Mere skal der ikke siges om handlingen, andet end at det er videodagbogen, man som tilskuer ser. The Last Horror Movie har taget den ene pris efter den anden ved over 12 internationale filmfestivaler indtil videre, og den skal såmænd nok vinde flere.

Det er en underlig film, og jeg var i lidt af et dilemma, da jeg skulle give karakter. Valget stod mellem 0 eller 6. Derfor det diplomatiske 4-tal, for man bliver langsomt suget ind i Max' univers, og man kan slet ikke få øjnene væk fra skærmen, når de brutale mord bliver begået. Faktisk begynder man at føle sympati med Max og hans filmassistent, og det i sig selv er skræmmende.

Kevin Howarth som Max er fremragende. Han spiller med en isnende og hypnotiserende kulde, og han vandt da også prisen som Bedste Skuespiller ved New York City Horror Film Festival for netop denne rolle.

The Last Horror Movie er en skræmmende gyser, selv om der er nogle få huller i plottet. Det skal lige siges, at da jeg slukkede for den, ringede det på døren et par minutter efter - og dér blev jeg skræmt.

Så hvis der står gyser på aftenens program, kan jeg varmt anbefale denne film, og jeg døde ikke af den.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017