Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
The Kick (2011)
 
 
  Genre: Actionkomedie
Instruktør: Prachya Pinkaew
Medvirkende: Jae-hyeon Jo, Ji-won Ye, Petchtai Wongkamlao m.fl.
Varighed: 94 minutter
  Originalsprog: Thai/koreansk
Distributør: Another World Entertainement
Udgivet: 21. maj 2013
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
En lille koreansk familie er flyttet fra Korea til Bangkok, Thailand. Her træner de hårdt for at fremme taekwondoens omdømme.

De er hårdtarbejdende og den ene søn, Taeyana, skal til at træne ekstra hårdt for at kvalificere sig til det kommende OL. Det er ubarmhjertig træning, og han vil egentlig helst noget helt andet.

Samtidig er en af Thailands nationalskatte kommet retur fra Korea. Denne skat, Kris of King, er uvurderlig pengemæssigt, men i følge den ældgamle legende har den, der har Kris of King i sin hånd, også verdensmagten.

Dette er naturligvis fristende for gangstere, og det varer ikke længe, før skatten forsøges stjålet. Men desværre for gangsterne befinder Taekwondo-familien sig samme sted og får forhindret tyveriet.

Familien opnår nærmest heltestatus i den thailandske befolkning, og gangsterne er rasende. De vil have Kris of King og de vil have hævn over familien ...

Men gangsterne skulle nok have valgt en anden familie. For familien har tre leveregler:

Stræb altid efter retfærdighed
Vær loyal mod dit land og adlyd dine forældre
Elsk din familie som dit eget liv

Med andre ord: De vil forsvare sig selv og familien ned til allersidste spark.

Det er Prachya Pinkaew, der står bag The Kick. Han har også stået bag blandt andre Ong-bak, Chocolate og The Protector. Har man set disse film, ved man også, at det er martial arts, der sparker r...

Alle kampscener er velkoreograferede og underholdende. Derudover er der en hel del komiske indslag i The Kick, så det ikke blot er kamp hele vejen igennem.

Skuespillet er der ikke så meget at skrive om. Fokus er helt og holdent lagt på kampscenerne. Men der er en skuespiller, man lægger mærke til.

Det er Thanathep Sucharitchan i rollen som Typhoon. Han er en lille knægt på en seks år, vil jeg gætte på. Han er ganske charmerende, og ikke en, jeg ville blive uvenner med.

The Kick er en udmærket kampsportsfilm, men de er set bedre. Den er hurtigt glemt igen, men derfor behøver den jo ikke at være dårlig. Den kunne bare have været lidt bedre.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017