Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
The Keeper (2004)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Paul Lynch
Medvirkende: Dennis Hopper, Asta Argento, Lochlyn Munro m.fl.
Varighed: 91 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Paramount
Udgivet: 22. juni 2005
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Ikke nok med at stripperen Gina Moore (Asta Argento) bliver slået ned på et motelværelse og hendes kæreste dræbt, så bliver hun også kidnappet af kriminalkommisær Krebs (Dennis Hopper) og holdt indespærret i en fængselscelle, Krebs har arrangeret i kælderen i sit hus ude i en øde skov.

Krebs har et sindrigt pointsystem, som flyder lidt hen i det uvisse, men det går ud på, at Gina skal samle points, for at opnå noget, f.eks. et bad. I starten er hun ikke særlig samarbejdsvillig, men finder hurtigt ud af, at tale Krebs efter munden.

Udover at være gal i roen, har Krebs en hobby. Han tager ud til yngre skoleklasser, og spiller dukketeater for at lære de små poder at sige nej til narkotika. Dette får tv-produceren Ruthie nys om, og vil starte en landsdækkende tv-udsendelse med sheriffen og hans dukke Deputy Rock. Så han bliver belemret med en kærlighedshungrende tv-producer.

Der er en del ping-pong mellem Krebs og Gina, som virker rimeligt troværdigt, men filmen er en kende forudsigelig, men både Dennis Hopper og Asta Argento spiller overbevisende. Især Hopper, som den rablende gale sherif, er god.

Historien byder som sådan ikke på noget nyt, men den sidste halvdel af filmen bliver spændende, og der kommer lidt mere tempo over den, hvilket er befriende, da den indimellem går i tomgang.

Det er en B-film, dog i den lidt bedre ende af skalaen.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017