Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 40
The Italian Stallion (1970)
 
 
  Genre: Porno
Instruktør: Morton Lewis
Medvirkende: Sylvester Stallone, Henrietta Holm m.fl.
Varighed: The Italian Stallion: 81 minutter. White Fire: 77 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 5. februar 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Stud (Sylvester Stallone) er en ung fyr, som sammen med sin kæreste Kitty (Henrietta Holm), inviterer tre veninder til fest. Det udvikler sig hurtigt til et orgie, hvor Stud får travlt med at glæde tøserne med sine akrobatiske evner.

Mere er der såmænd ikke at sige om handlingen i denne sexploitation-komedie, der er Sylvester Stallones debut på det hvide lærred.

Den gang brugte man ikke bikinisnit, glatbarbering, og generelt hårfjerning, så det er nogle meget behårede trunter, der optræder. Sylvester Stallone var 23 år gammel, da han indspillede Italian Stallion, der tog ham to dage og gjorde ham 200 dollars rigere.

Originaltitlen var The Party at Kitty and Stud's, men den blev relanceret efter Stallones gennembrud i 1976 med den første Rocky-film, hvor hovedpersonen Rocky Balboas kælenavn netop var The Italian Stallion.

Det er den eneste film, hvor man ser en total nøgen Stallone forfra, og jeg ved ikke lige, om jeg blev så begejstret over at se min helt Rambo sådan. En lille splejs, der slet ikke har udviklet sine muskler endnu.

Another World Entertainment udgiver The Italian Stallion i en to-disc version. Disc 1 er den originale film, og disc 2 er den tyske udgave, som blev udgivet under titlen White Fire, hvor der er meget stærke hardcore-sekvenser klippet ind.

Det var sjovt at se Stallones debutfilm, men 81 minutter er lang tid med ingenting. men det skal siges, at underholdningsværdien er høj.

Hvis man samler et par veninder til en god middag og god vin inden en fornøjelig bytur, så varm op med Italian Stallion. Tro mig, der vil blive grinet, fniset og talt gamle dage.

Sylvester Stallone var The Italian Stallion i 1970. Senere blev han en ilter og mavesur stridshingst i Rambofilmene, og hvem ved, måske ender han med at blive en bovlam krikke?

Er man til lidt lir og lidt frem og tilbage på lagnerne, er The Italian Stallion ikke den værste. Man skal blot huske at tage de humoristiske briller på, så får man også lidt latter med.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017