Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
The Hunger Games: Mockingjay Part 2 (2015)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Francis Lawrence
Medvirkende: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth m.fl.
Varighed: 131 + 68 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 22. marts 2016
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) har igen overlevet et angreb på Distrikt 13. Hun er fast besluttet på at bekæmpe Panems diktatoriske Præsident Snow (Donald Sutherland).

Lederen af Distrikt 13, Alma Coin (Julianne Moore) samler en gruppe oprørere med Katniss i spidsen for at starte det sidste altafgørende slag. Der gerne skulle ende med Panems frihed og Snows død.

Peeta (Josh Hutcherson), der blev underlagt og hjernevasket af Capitol, er blevet befriet og er nu i Distrikt 13's varetægt. Han er stadig så omtåget og forvirret, at han udgør en fare. Især for Katniss, da han er overbevist om at hun er en forræder.

Dette gør hende ked af det, men efter et angreb mod Distrikt 13, må oprørene tage Peeta med, dog i håndjern. Nu drager de mod Capitol og det endelige slag ...

Hvilken skuffelse. Jeg havde glædet mig rigtig meget til fortsættelsen af Mockingjay - Part 1. Men ... den falder lidt sammen sammelignet med de foregående, The Hunger Games og The Hunger Games: Catching Fire.

Det er rigtig synd, for konceptet er fint. Men skuespillerne virker trætte, hule og intetsigende. Der er ikke samme glød og intensitet, som i de tidligere film.

Handlingen er som sådan god. Man er jo godt klar over, at det store oprør skulle ske, men det fiser lidt ud i ingenting. Bevares, der er flotte effekter og gode kampscener. Men det falder bare fra hinanden. Og munder ud i noget pladderballe.

Ekstramaterialet byder på 68 minutter med blandt andet "Welcome to the 76th Hunger Games", Photographic Journey, Panem on Display og meget mere.

Har man set de tre foregående The Hunger Games, så skal man tage sig tid til de 131 minutter. Om ikke andet, så for bare at se få afsluttet "The Hunger Games".
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017