Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
The Hitcher (2007)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Dave Meyers
Medvirkende: Sean Bean, Sophia Bush, Zachary Knighton m.fl.
Varighed: 80 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 4. december 2007
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Et ungt forelsket par, Grace (Sophia Bush) og Jim (Zachary Knighton), skal på ferie sammen, og glade og forventningsfulde sætter de sig i bilen og kører mod bestemmelsesstedet.

Pludselig på den mørke regnvåde vej er de ved at køre en mand ned. Han har motorstop, men parret vælger IKKE at tage ham med til nærmeste værksted. Derimod kører de videre. De standser ved næste servicestation, og her møder de manden, de var ved at køre ned.

Han præsenterer sig som John Ryder (Sean Bean) og af venlighed og skyldfølelse tilbyder Jim og Grace at give ham et lift.

Det er første fejl, for John Ryder er psykopat med drab på hjernen - og samvittigheden. Da det går op for dem, får de efter lidt turbulens kylet John Ryder ud ad bilen, hvilket er anden fejl. Nu er John Ryder rigtig sur, og han har kun et mål får øje - at dræbe parret.

I jagten på parret efterlader John Ryder sig et blodigt spor, som de unge mennesker får skylden for.

Det er et plot man har set tusindvis af gange før, og The Hithcer er da også et remake af Robert Harmons film af samme navn fra 1986, som også kendes under titlen På Stop med en Dræber.

Jeg plejer at blive lidt skuffet over remakes, men The Hitcher skuffer bestemt ikke. Der er fart og tempo på fra start til slut, og Sean Bean er fremragende som den psykopatiske skurk.

Der er kælet for billederne, og der er ganske godt med gys. Jeg blev ganske godt underholdt, og det er sådan set det jeg forlanger af en gyser. At der er lidt stereotypt over persongalleriet og lidt plothuller, ser jeg bort fra, men det trækker da et klaptræ ned.

The Hitcher er en udmærket thriller, der kan få adrenalinet til at pumpe igen efter julens strabadser, så op med fødderne og husk det nu, næste gang du færdes i trafikken: Tag aldrig fremmede med op.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017