Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
The Hike (2011)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Rupert Bryan
Medvirkende: Zara Phythian, Tamer Hassan, Barbara Nedeljakova, Ben Loyd-Holmes m.fl.
Varighed: 84 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 17. januar 2012
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Kate (Zara Phythian) har tidligere været udstationet som soldat sammen med sin kæreste, Jack. Nu er hun hjemme i England igen. Alene og med et knust hjerte.

For at få sine sorger på afstand tager hun og hendes fire veninder, Leanne (Stephanie Siadatan), Tori (Barbara Nedeljakova), Ellie (Lisa-Marie Long) og Charlie (Jemma Bolt), på en to-dages vandretur i den engelske vildmark.

I betragtning af at det er en øde vildmark, møder de en fyr og to piger, der ikke virker særlig venligssindede. Det gør de tre fyre, Johnny, Ethan og David, de støder på, derimod. De er selv på mandetur med mandesnak og klatring.

De er søde og rare, og slår lejr i nærheden af pigernes. Pigerne, eller nogle af dem, er glade for lidt mandligt selskab. De pjatter sammen og har det egentlig sjovt.

Charlie går ud for at finde kviste og grene til bålet. Mørket begynder at bryde frem ... og Charlie er nu forsvundet. Lige pludselig er det slet ikke så hyggeligt at være på vandretur ...

The Hike har nogle mærkværdige uklare punkter, som jeg studser over - også ved andet gensyn. Det virker som om instruktøren, Rupert Bryan, først har villet en ting med historien og så pludselig har ændret mening.

Det trækker lidt ned, men dertil skal siges, at The Hike er en ganske fin horror, der opfylder kravene om spænding, blod, vold og, naturligvis, smukke piger.

Især henimod slutningen tilspidses handlingen til at være yderst intens og interessant. En anden ting, der udmærker The Hike er, at pigerne ikke bliver fremstillet som komplet hjernedøde.

Dette ses ellers ofte i disse horrorfilm med temaet: Fem unge mennesker i en skov. Mørket bryder frem. Skovtosserne kommer.

I The Hike er stort set de fleste af pigerne handlekraftige og selvtænkende, og det er rart for en gangs skyld at se.

Zara Phythian, der har rollen som Kate, er ganske overbevisende og er grunden til det fjerde klaptræ. Men også Lisa-Marie Long i rollen som Ellie er værd at lægge mærke til.

Alt i alt er The Hike en god lille horrorsag, der ikke ligefrem giver en den største lyst til at tage på vandring i vildmarken. For man ved jo aldrig, hvad der gemmer sig derude i mørket bag de store træer.

Jeg kan varmt anbefale The Hike, hvis man er til denne genre, og især den sidste del af filmen er yderst intens og velgennemtænkt.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017