Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
The Great Outdoors (1988)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Howard Deutch
Medvirkende: Dan Aykroyd, John Candy, Annette bening m.fl.
Varighed: 86 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 3. maj 2010
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Chet Ripley (John Candy) har taget sin kone og to sønner med på en rigtig familieferie. De har lejet en stor hytte tæt på vildmarken og nu skal de rigtig komme hinanden ved.

Men så dukker svogeren Roman Craig (Dan Aykroyd) uanmeldt op sammen med sin kone og to døtre. Og med Roman, der er en åh så travl forretningsmand, afløses fred og idyl af stress og overdrev.

Roman er nemlig ikke typen, der stiller sig tilfreds med hotdogs på grillen og lille båd til en hyggelig tur på søen. I stedet skal det være hummer og en kæmpe speedbåd med alt for mange hestekræfter. For det handler jo om at vise verden, at man er en succesfuld forretningsmand.

Chet og Roman kommer dermed hurtigt på kant med hinanden, på mere end en måde. For Chet vil selvfølgelig ikke stå tilbage for sin selvsikre og tilsyneladende succesfulde svoger. Han har jo trods alt også et image at skulle opretholde overfor sine to sønner.

Det kommer der selvfølgelig masser af underholdende situationer ud af, ligesom der bliver plads til et par mindre sidehistorier undervejs. Det hele kulminerer dog under et voldsomt uvejr, hvor de to familier er på nippet til at forlade hinanden i vrede, men ender med at stå sammen.

Ikke kun forsvinder Romans døtre ud i uvejret, men de bliver også overfaldet af en helt speciel og aggressiv bjørn. Og kun en fælles indsats kan redde dem ud af vanskelighederne.

The Great Outdoors er aldeles underholdende. Dan Aykroyd og John Candy giver hinanden glimrende med- og modspil, hvilket giver masser af gode grin gennem løjerne.

Billed- og lydsiden er ok uden at være prangende. The Great Outdorrs har trods alt nået en alder, hvor et lille ansigtsløft kunne være tiltrængt. Men det trækker ikke ned på underholdningsværdien, som er høj.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017