Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
The Greatest Game Ever Played (2005)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Bill Paxton
Medvirkende: Shia LaBeouf, Stephen Dillane, Elias Koteas, Josh Flitter m.fl.
Varighed: Cirka 115 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Disney
Udgivet: 5. september 2006
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Er du til golf, er denne DVD bestemt ikke til at komme udenom. Den byder på et væld af flot golfspil, og samtidig er historien bag absolut bæredygtig.

Francis Ouimet (Shia LeBeouf) vokser op som nærmeste nabo til en golfbane og fascineres allerede tidligt af spillet. Som arbejderdreng er hans lod dog udelukkende at være caddie for de ægte golfspillere, overklassen. En dag får han dog chancen for at spille selv, og griber den med begge hænder.

Filmen er baseret på en sand historie om den 20-årige Francis Ouimet, der slår den regerende, engelske, mester, Harry Vardon, i den prestigefyldte golfturnering, US Open. Udgangspunktet i virkeligheden gør bestemt ikke filmen dårligere, om end man nok skal have blot en lille interesse for golf, for virkelig at nyde de mange, flotte golfscener.

Men selv uden en interesse for golf, vil de fleste kunne få en del ud af denne velspillede film. For den handler nemlig om det, at turde forfølge sine drømme, uanset alle odds. Så det alene trækker filmen op over det jævne.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017