Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
The Gathering (2003)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Brian Gilbert
Medvirkende: Christina Ricci, Stephen Dillane, Ioan Gruffudd, Peter McNamara m.fl
Varighed: 92 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Scanbox
Udgivet: 13. april 2004
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Cassie Grant (Christina Ricci) dukker op i England ud af det blå og bliver påkørt en regnfuld dag. Hun mister hukommelsen men plages samtidig af grufulde hallucinationer. Cassie bliver indlogeret hos personen, som kørte hende ned, nemlig professor Simon Kirk, hans kone og deres to børn, Emma og Michael.

Samtidig er professor Kirkman(Stephen Dillane) ved at afdække et arkæologisk fund, en begravet kirke med en meget utraditionel altertavle.

Cassies syner tager til, men kan man forhindre fremtidige begivenheder i at ske, eller må man bare stilletiende stå tilbage og se på?

The Gathering er en meget stemningsfuld thriller med et pragtfuldt soundtrack. Man skal ikke forvente det store blodbad, men derimod snigende uhygge og dystre begivenheder. Desværre er der en del spørgsmål, der forbliver uløste, og jeg hader løse ender, men alt i alt en udmærket thriller, som sagtens kan ses et par gange for at få de sidste detaljer med.

Christina Ricci er dejlig i rollen som Cassie. Hun virker som altid så uskyldsren. En anden, der lige må nævnes, er Peter McNamara i rollen som Argyle, en mand, der tager hånd om sin fortid på en frygtelig måde.

The Gathering er en fin thriller til en grå og kedelig dag, men forvent ikke de helt store gys. Det meste ligger i det usagte og den fremragende fotografering.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017