Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
The Funhouse (1981)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Tope Hooper
Medvirkende: Elizabeth Berridge, Cooper Huckabee, Largo Woodruff, Miles Chapin, Tope Hooper m.fl.
Varighed: 91 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC
Udgivet: 1. november 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Amy (Elizabeth Berridge), Buzz (Cooper Huckabee), Richie (Miles Chapin) og Liz (Largo Woodruff) er fire teenagere på dobbeltdate. De skal have en glad aften i et omrejsende tivoli.

De hygger sig gevaldigt, og da aftenen nærmer sig sin afslutning, får Richie den geniale ide, at de skal overnatte i Spøgelseshuset. De tager en sidste tur i togvognen og hopper af undervejs inde i de mørke gange.

Men hvad der skulle have været et adrenalinsus og lidt lir, bliver til blodig alvor, da det går op for dem, at de ikke er alene. De overværer en forbrydelse, og nu vil de bare ud. Men det er lettere sagt end gjort ...

Man har set dette setup mange gange før, men der er et eller andet over The Funhouse (Carnival of Terror), der gør, at man egentlig bliver i godt humør.

Det er muligt, at ikke-hardcore gyserfan vil blive skræmt fra sans og samling. For der er nogle ganske gode effekter, og selve plottet er okay.

Stemningen og uhyggen bliver langsomt, men sikkert, bygget op. Dels ved hjælp af lyssætning og musik, dels ved en masse sjove bipersoner. Alt dette bidrager til, at The Funhouse faktisk bliver en af de bedre gysere.

Instruktøren Tope Hooper er manden bag blandt andet The Texas Chainsaw Massacre 1 og 2 samt Poltergeist, så han er en mand, der kan sit kram. Dette skinner også igennem i The Funhouse.

Er man til gys og uhygge, så er The Funhouse absolut værd at se. Det er en god lille sjov effektiv horrorfilm, der rent faktisk kan ses flere gange.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017