Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
The Entity - Dark Web (2015)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Eduardo Schuldt
Medvirkende: Rodrigo Falla, Daniella Mendoza, Carlos Casella m.fl.
Varighed: 77 minutter
  Originalsprog: Spansk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 18. februar 2016
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Fem unge filmstuderende får til opgave at filme en dokumentarfilm. Emnet er frit og heldigvis har Carla (Daniella Mendoza) en god ide og en plan til dokumentaren.

Der florerer en del såkaldte reaktionsfilm på nettet. Det går ud på, at tilskuere bliver filmet, mens de ser et eller andet gruopvækkende. Dette kan være tortur, voldtægt og andre vederstyggeligheder. Og det er vel at mærke ikke fiktion, men derimod ægte.

Carlas ide går så ud på, at gruppen skal finde ud af, hvad disse tilskuere ser og reagerer så stærkt og voldsomt på.

De finder frem til en reaktionsfilm på internettet og formår også at finde en af deltagerne. Eller nærmere hans storebror, da lillebroderen er død under mystiske omstændigheder.

Faktisk finder gruppen ud af, at samtlige tilskuere i reaktionsfilmen er døde, og pludselig er de også i faregruppen. For der hviler en grusom forbandelse over alle, der har lagt øjne til den ukendte film ...

The Enity (La Entidad) er en typisk gyserfilm skåret efter samme læst, som så mange andre. Dog med nogle tvist undervejs, som var lidt tiltrængte under de 77 minutter.

Jeg tror, at ikke-hardcore gyserfans vil blive skræmt en del. Filmen er nemlig et miks af for eksempel Paranormal Activity og de "gamle" traditonelle, japanske gysere såsom The Ring og lignende horrors.

Men jeg blev ikke synderlig skræmt, trods der er gode effekter og skuespillet er ikke så ringe endda. Selve historien er temmelig banal, og i bund og grund giver den ikke meget mening.

Hvilket normalt heller ikke er tanken bag en horror. Men lidt sammenhæng må man godt ønske sig.

The Entity er som sådan en okay gyser, hvis man vel at mærke ikke forventer det store. Der er paranormalitet, mystisk og blodige effekter, men helt under nervebanerne går den desværre ikke. I hvert ikke hos mig.

Dertil er der for mange irritiationsmomenter og manglende sammenhæng, der gør sig gældende. Men helt klart en gyser for nybegyndere udi horror-genren. De skal nok få lidt gys og gru.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017