Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
The Corpse of Anna Fritz (2015)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Hèctor Hernández Vicens
Medvirkende: Daniel Aser, Albert Carbó, Belén Fabra, Alba Ribas m.fl.
Varighed: 72 minutter
  Originalsprog: Spansk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 28. januar 2016
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Pau (Albert Carbó) arbejder om natten på lighuset med at klargøre lig til obduktion. Han har lige fået den mest feterede skuespiller, Anna Fritz (Alba Ribas), der er fundet død under en fest.

Hun er den perfekte kvinde - også som død. Og Pau kan ikke lade være med at tage et billede af hende og sende til sine to bedste venner, Ivan (Cristian Valencia) og Javi (Bernat Saumell).

De bliver ellevilde og tropper op i lighuset. De er i festhumør og vil se denne stjerne. Især er Ivan helt ustyrlig og det varer ikke længe, før han gramser på hende. Herregud, hun er jo død. Og fra grams til sex går der ikke lang tid.

Pau lader sig rive med, hvorimod Javi stadig har lidt moral, etik og anstændighed intakt. Han forsøger at få de andre til at lade være.

Men ... Helt død er Anna Fritz ikke ...

The Corpse of Anna Fritz (El cadáver de Anna Fritz) er en fin lille horrorsag, men desværre kommer den ikke helt op i gear trods potentialet.

Det psykologiske spil mellem de tre undersvende og Anna Fritz er fint, men kunne have været mere stramt og spændende skruet sammen. Men når det er sagt, så fænger The Corpse of Anna Fritz.

Skuespillet fejler intet. De fire hovedpersoner giver deres karakterer styrke og troværdighed. Især skal Alba Ribas fremhæves i rollen som Anna Fritz.

Hun giver en yderst overbevisende præstation, der især vises i hendes øjne. Fremragende spillet.

The Corpse of Anna Fritz er ikke nogen banebrydende horror, men den har sine øjeblikke og kan absolut anbefales. Jeg ved, jeg på et senere tidspunkt vil se den igen. Det er den værd.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017