Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Codename: The Cleaner (2006)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Les Mayfield
Medvirkende: Cedric the Entertainer, Lucy Liu, Nicollette Sheridan m.fl.
Varighed: 87 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 16. oktober 2007
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Jake Rodgers (Cedric the Entertainer) vågner på et hotelværelse med ondt i hovedet. I samme seng som han selv ligger en død FBI-agent og en attachetaske med 250.000 dollars. Og desværre for Jake har absolut ingen erindring om noget som helst - end ikke sit eget navn.

Jake beslutter sig for at flygte fra hotellet. Han bliver dog hurtigt passet op af den nydelige blondine Diane (Nicollette Sheridan), som kan fortælle ham sit navn og at hun er hans hustru. Jake er mildest talt overrasket. Diane tager nu Jake med til deres fælles hjem.

Her får Jake endnu en overraskelse, for hjemmet er en rigmandsejendom komplet med butler og det hele. Jake husker dog stadig intet. Men da han får nys om, at "hans yndige hustru" sammen med "læge" er klar til at sætte hans liv på spil for at hive informationer ud af ham, tager han atter flugten.

Det bringer ham i kontakt med den temperamentsfulde Gina (Lucy Liu). Og nu får Jake endnu en overraskelse, for Gina kan fortælle ham, at de er kærester. Så nu får historien, der egentlig drejer sig om en særlig computerchip, som Jake har fjernet fra et spilfirma, endnu en dimension.

Plottet lyder nok velkendt og der er da heller intet nyt under solen der. Men skuespillerne, der alle spiller særdeles veloplagt, gør hele forskellen. Det gør nemlig Codename: The Cleaner til en rigtig underholdende film med masser af komik og action.

Samtidig er det en af den type film, hvor man får det meste serveret på et sølvfad. Så selv med de værste tømmermænd eller en influenzahærget krop, vil man kunne noget ud af denne film. Eneste problem kan være de latterudbrud, man kommer med undervejs, for underholdningsværdien er helt i top.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017