Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
The Bodyguard (1993)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Mick Jackson
Medvirkende: Whitney Houston, Kevin Costner m.fl.
Varighed: 125 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Metronome Video
Udgivet:
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
I The Bodyguard optræder sangerinden Whitney Houston for første gang på det hvide lærred. Hun spiller musik- og filmstjernen Rachel Marron, der har fået en række trusselsbreve fra en fan.

Trusselsbrevene får Rachels manager til at hyre Frank Farmer (Kevin Costner) som stjernens bodyguard. Frank har tidligere været bodyguard for den amerikanske præsident, men må hurtigt sande, at det er en helt anden udfordring at arbejde med en superstjerne, hvis livsstil er langt mere udfarende.

Filmen følger Rachels liv fra optræden til optræden, hvor hun ved hver optræden får lov til at gøre det, Whitney Houston er bedst til: At synge. De mange sange fra filmen er da også blevet udgivet på et soundtrack, som er blevet et af de bedst sælgende soundtracks nogensinde.

Undervejs beskytter Frank Farmer stjernen efter bedste evne. Den tætte, daglige kontakt mellem de to ender uundgåeligt med at bringe gensidig tiltrækning ind i billedet. Derfor bliver det da også til kærlighed mellem de to hovedpersoner.

The Bodyguard hæver sig langt over det sædvanlige sødsuppe-pladder, som man oftest ser i denne genre. Det er faktisk en rigtig god film, med ypperlige skuespilpræstationer fra såvel Whitney Houston som Kevin Costner, der kun kan få min varmeste anbefaling.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017