Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
The Alphabet Killer (2008)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Rob Schmidt
Medvirkende: Eliza Dushku, Cary Elwes, Timothy Hutton m.fl.
Varighed: 94 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC
Udgivet: 5. oktober 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Den ti-årige Carla Castillo bliver fundet voldtaget og dræbt i Churchville.

Den erfarne politiefterforsker Megan Paige (Eliza Dushku) bliver sat på sagen, men der er ikke mange spor at gå efter. Megan bliver mere og mere besat af opklaringen. Efter et stykke tid bliver sagen henlagt. Men Megan er stadig besat. Så besat at hun kammer over og får diagnosen voksenudviklet skizofreni.

Megan bliver indlagt og efter to års behandling kommer hun tilbage til styrken igen. Dog ikke som efterforsker men i arkivet. Det varer ikke længe før endnu en lille pige ved navn Wendy Walsh bliver fundet voldtaget og myrdet i byen Webster.

Nu begynder Megans besættelse igen ...

The Alphabet Killer er løseligt baseret på en sand historie. I de tidlige 70'ere huserede en seriemorder i New York. Han gik efter små piger, som han voldtog og kvalte. Tilnavnet Alfabetmorderen fik han, da pigernes navne havde dobbelt initialer samt han smed liget i en by med samme forbogstav som pigernes for- og efternavn.

The Alphabet Killer virker lidt langtrukken og Eliza Dushku er ikke helt overbevisende i sin rolle. Der er en del spændende momenter i handlingen, men det fuser desværre lidt ud.

Instruktøren Rob Schmidt står også bag den fremragende gyser Wrong Turn, hvor Eliza Dushku også har en bærende rolle, så jeg havde skruet mine forventninger en anelse for meget op.

Men The Alphabet Killer er absolut værd at se. Handlingen er rimelig spændende og man bliver underholdt i halvanden times tid.

Der kunne godt have været mere kød på The Alphabet Killer, men alt i alt et udmærket drama, som dog hurtigt er glemt igen.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017